Retourneren

Retournering voor consumenten:

Voor opdrachten via deze webshop geplaatst door consumenten is een retouren regeling van toepassing.

In zijn algemeenheid stellen wij ons op het standpunt dat wij bij eventuele problemen met de bij ons bestelde producten dit ten alle tijden in goed overleg zullen oplossen.
Producten welke niet standaard bij ons op voorraad zijn (gezien omvang van uw bestelling, specificatie,s maatwerk, etc ) kunnen niet geretourneerd worden. Grote bestellingen, afwijkende specificatie's etc zullen wij ook niet via de webshop aanbieden maar separaat via een apart directe offerte buiten de webshop om.
Verpakking die geopend zijn en waarbij product gebruikt is (zoals speciale grond, substraat etc) kunnen niet worden geretourneerd.

Indien u niet geheel zeker bent van uw aankoop beslissing, stellen wij voor dat u ons bedrijf bezoekt en de producten vooraf bekijkt.
Alternatief kan ook zijn dat u een bestelling plaatst van een minimale hoeveelheid. Indien u besluit na ontvangst tot de volledige bestelling over te gaan, zullen wij de verzendkosten van uw "proefbestelling" verrekenen met uw aanvullende bestelling.

 

© 2010 - 2024 Plantenwand.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel