Mini Garden - Planten wand basis set (9 planten) - GROEN/WIT/ZWART

Artikel 1 van 10
€ 54,50 (inclusief btw)

Een plantenwand basis set bestaat uit drie plantenbakken (ieder 3 planten), een grondplaat (= kleine afwater goot en tevens bedoeld om de bakken stabiel te kunnen plaatsen) en een set kunststof koppelringen om de deksels op de bakken te bevestigen en eventueel de bakken aan elkaar te koppelen.
Afmetingen per plantenbak: 64,6 x 19 x 20 cm.
Complete planten set van drie bakken + grondplaat: 64,6 x 19 x 57 cm.

De Prijs is Exclusief planten en substraat.
Om het meeste uit je plantenwand te halen. langer gezonde planten te behouden en minder vaak water te hoeven geven maak dan gebruik van onze fytocell substraat. Dit lichtgewicht en natuurlijk composteerbaar materiaal mix je door de potgrond heen voor een maximale wateropslag en langzame afgifte aan de plant.
De organische Aloë Vera fytobooster versterkt het imuunsysteem van je planten en is ideaal om de mini garden langdurig mooi te laten zijn.

Naast de mogelijkheid deze bakken op een horizontaal oppervlak neer te zetten is hij ook envoudig op te hangen. Bijvoorbeeld door middel van Duraline ophangrails die verkrijgbaar zijn bij de meeste bouwmarkten.
Bekijk Hier onze voorbeelden in diverse maten en situaities

De bakken zijn ook los verkrijgbaar met een verticale module van drie planten of een enkele module voor één plant als aanvulling op de basisset waardoor er een grotere wand te maken is.
De Plantenwand basis set bestaat uit drie losse bakken met een grondplaat. Indien u een grotere wand wilt maken kunt u de bakken ook los bestellen als aanvulling op een basis set. ( u heeft altijd per verticale rij bakken 1 grondplaat nodig en deze zit in de basis set).
De standaard kleur die geleverd wordt is groen. Andere kleuren op aanvraag.(voor zover beschikbaar)

Bestel fytocell substraat en aloë vera plantenvoeding voor een nog mooiere en gezonde plantenwand.

© 2010 - 2024 Plantenwand.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel